Roffa Loves


Bedankt voor de medewerking!

Zo. We hebben 12 afleveringen gemaakt. De herhalingen zijn in volle gang op Rotterdam TV en DNAMC. We hebben een toffe nominatie binnengesleept bij de Lokale Omroep Awards. Via deze weg willen we mensen en organisaties bedanken voor de medewerking die ze verleend hebben aan de programma’s van Roffa Loves.

ROFFA LOVES
In 12 afleveringen van ± 25 minuten zijn er thema’s behandeld over identiteit, lichaam, school/ werk en maatschappij. Het format bestond uit top-down beleidsvoorlichting, bottom-up ervaringen van de doelgroep met een scheidslijn van feitelijke infographics. Deze werden 2-wekelijks uitgezonden vanaf oktober 2011 op Rotterdam TV en DNAMC. We hebben gepoogd zoveel mogelijk samen te werken met Rotterdamse organisaties. Roffa Loves is een idee van Oscar Langerak (VideoWerkt) en Jasmina Nellestijn. Momenteel worden de uitzendingen herhaald op Rotterdam TV en DNAMC.
BESTE LOKALE TV-PROGRAMMA
Dat Roffa Loves een goede formule heeft, blijkt uit het feit dat Roffa Loves 1 van de 5 genomineerden is geworden voor beste lokale tv-programma uit 295 programma’s die door 105 verschillende lokale omroepen zijn ingezonden. Vrijdag 8 juni werden de Lokale Omroep Awards (organisatie: OLON) uitgereikt.
VOORUIT
Roffa Loves wil vooruit! We willen door met het verzorgen van lokale jongerencommunicatie maar kunnen dat niet zonder hulp van jou en/of jouw organisatie. Graag gaan we (wederom) de samenwerking aan. Het mes snijdt altijd aan 2 kanten!
Het nieuwe seizoen begint in oktober. Heb je interesse of ideeën, neem dan contact op met oscar@videowerkt.nl
Roffa Loves wil dank betuigen voor medewerking aan:
Fatima Talbi (pvdA)

Je kan niet regaegeren op dit bericht.