Roffa Loves Sex


Roffa Loves Sex

Van wie heb jij seksuele voorlichting gehad? (school / ouders / vrienden)

Van wie heb jij je seksuele voorlichting gehad? Was dat thuis bij je ouders of op school? Of was het meer met vrienden op straat? En van welke heb je het meeste geleerd?Reageer op deze stelling!

Trefwoorden: , ,

15 reacties:

 1. Noura zegt:

  gelukkig niet van me ouders!! gewoon op school en van tv en vrienden.

 2. Melanie zegt:

  Van me vriendinne gewoon. En me moeder en school ook wel op de basisschool maar toen luisterde ik nog niet echt. Van me vriendinne heb ik wel het meest geleerd, sommige dingen ga ik toch niet aan me ouders of in de klas vragen.

  • redactie zegt:

   Heel begrijpelijk. Maar je vriendinnen weten misschien wel niet hoe het precies zit wat jij wilt weten. Je kunt ook eens proberen bij een oom of tante die je vertrouwt advies in te winnen. Daarnaast is er ook altijd het Sense spreekuur van de GGD.

 3. Mocromaster zegt:

  Van mn ouders tijdens een pittig gesprekje

  • redactie zegt:

   Wat bedoel je met pittig? Was dat gesprek zo hard nodig?

 4. Onbekend zegt:

  Opschool en op dr strate

 5. Sabrine zegt:

  Eerlijk gezegd heb ik geen seksuele voorlichting gekregen,omdat als ik op school het kreeg wou ik het niet, omdat het iets niet is wat ik wil weten op dit/dat moment. Maar het komt wel vaker voor op scholen,tv en er worden ook boeken over seksuele voorlichting geschreven. Ik hoor wel verhalen van andere meiden bij mij op school hoe en wat. Als ik na me ouders zou gaan en hun vragen over seks dan vind ik dat echt schamen, omdat het gewoon niet hoort. Misschien je moeder wel, maar je vader niet. Maar toch ik zou me schamen als ik tegen me moeder zeg hoe doe je het met een jongen. Als ik wel zou gaan trouwen dan zou ik meer aan me vriendinnen vragen die getrouwd zijn of misschien toch ook me moeder.

 6. Bilalmocro0608 zegt:

  Van een Lokale priester.

 7. lemmy zegt:

  daaar hebje wel gelijk in ik durf het niet aan mn moeder te vragen of vader ik schaam me dan egt dood

 8. fanisa zegt:

  Ik kan me niet herinneren dat ik dat op school heb gekregen, en ook thuis werd daar niet met heel veel woorden over gesproken. Ik denk als ik het aan mijn ouders had gevraagd dat ze wel gewoon antwoord hadden gegeven, maar ik voelde me daar ongemakkelijk bij. Uiteindelijk kreeg ik de info met name van tv en uit meidenmagazines!

 9. Bobarod zegt:

  Dat was met de plaatselijke imam. Hij had het een en ander uitgelegd.

  • redactie zegt:

   Hoi Bobarod
   We zijn zeer nieuwsgierig hoe dat is gegaan. Kun je ons daar mee over vertellen?

 10. Faaatjeeee zegt:

  Hmmm eerste seksuele voorlichting was toch wel op de basisschool in groep 7/8.
  Tja dan werd de klas opgedeelt door meisjes/jongens :lol: :lol:
  Mjaaa verder nooit echte voorlichting gekregen van iemand anders, tuurlijk praat je er wel eens over met je vriendinnen, is normaal. Maar ik zou het niet aan m’n ouders kunnen vragen, is toch die schaamte..

 11. youssie zegt:

  seksuele voorlichting heb ik gekregen van de tv programma
  sexcetera lekker trekken hahaha

 12. Bullit. zegt:

  Ik was rond de 9/10, toen een buurjongen het doodleuk vertelde aan mij en me nichtje die in die tijd 7/8 was. Alle buurtkinderen waren er bij, waar onder mijn broer xD.